Katere dražbe lahko zasledite pri nas?

23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
Zato smo vam ponudili in strnili vse na eno stran, hkrati pa smo vam vedno na voljo na podanih kontaktnih podatkih za kakršnakoli vprašanja. Torej, če nečesa ne najdete in menite, da mogoče smo pravi naslov za te informacije, nas enostavno kontaktirajte in vam bomo poskušali pomagati.

Pri nas tako najdete informacije o:

- Javnih dražbah v Sloveniji in na Hrvaškem (bodisi vas zanimajo nepremičnine, premičnine ali kateri drugi predmeti).
-  Ponujamo vam celovit nabor informacij o dražbah, tako da ne glede na to, ali ste odličen poznavalec delovanja dražb ali popoln začetnik, vam bo dokaj hitro jasno, kako pravzaprav te delujejo.
- Zagotavljamo vam enostavno iskanje. To pomeni, da je dovolj, da v filter vpišete ali označite, kaj vse vas zanima in vam tako ne bo potrebno pregledati celotne ponudbe, pač pa zgolj tisto, ki zanima osebno vas.
- Omogočamo vam tudi brezplačno e-obveščanje o aktualnih dražbah. Tako, da ste lahko brez skrbi, da če niste v določenem trenutku, ko ste iskali dražbo, te tudi našli, vas morebiti že v naslednjem elektronskem sporočilu obvestimo o aktualnosti te.
- Ne objavljamo dražb: rabljeno pohištvo in elektronika, nepremičnin v deležih (npr. nepremičnina v deležu ½, ¼, ipd.), avtomobilov starejših od 16let (izjema so starodobniki).

Kako do prav vseh informacij o javnih dražbah?

Navdušili so vas verjetno že osnovni podatki o javni dražbi, katere ste videli v začetku. Pa to žal ne bo dovolj, če se boste želeli dražbe tudi udeležiti ali pa o njej več izvedeti. Namreč, te informacije so na voljo le registriranim člankom. Za to, da nekdo postane registriran član, zakupi določen paket, ki je popolnoma po njegovi meri. Torej, kakšne so vaše potrebe in kaj želite vedeti? Katere informacije? Glede na vaše želje, se oblikuje paket, ki bo ustrezal vašim zahtevam, pričakovanjem in željam. Na ta način omogočamo vsakemu dostopnost do informacij, ki so ključnega pomena zanj in, katere želi sam izvedeti. Primer: želite le informacije o nepremičninah? V tem primeru vam seveda ni potrebno spremljati in plačevati za informacije o premičninah ali drugih predmetih.

Vsekakor pa ne spreglejte tudi nepremičninskega oglasnika, ki vam je na voljo. Mogoče se pa ravno v tem skriva tisto, kar iščete, kar pričakujete in želite. Objavljamo aktualne oglase nepremičnin, ki so naprodaj in, če ne boste pokukali tudi v to kategorijo oglasov, vam žal ne moremo zajamčiti, da ste videli vse, kar bi vas utegnilo zanimati.
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!