Aktualnost dražbe in preklic

14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
Vašo pozornost je pritegnila dražba, na kateri ne želite manjkati. Pa vendar, kljub temu, da ste jo zasledili kot aktualno, je njeno aktualnost dobro preveriti in sicer najbolje tako, da pokličete prodajalca in preverite, zato, da ne bi po nepotrebnem izgubljali časa. Namreč, zgodi se lahko, da je bila dražba preklicana iz različnih razlogov, med katere sodijo tudi razne spremembe v postopku prodaje, odpovedi, dolžnik poravna dolg, ipd.

Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. V primeru preklica, se dražba s strani nemudoma umakne, sicer pa velja kot aktualna. Vsekakor pa je pred odhodom na dražbo, kot zgoraj omenjeno, dobro preveriti pri prodajalcu, ali je dražba še vedno aktualna.
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!