Kakšno je vaše idilično stanovanje

09.10.2017
Idilična stanovanja so vse prej kot realnost. Vsaj danes.
Kakšno pa je vaše stanovanje? Je točno takšno kot bi si ga želeli? Ali bi ga mogoče malenkostno spremenilI? Ali popolnoma menjali? Bi se radi selili. Tako kot smo različni ljudje in naše želje, so različna tudi stanovanja. Če smo že kupili zgrajeno stanovanje, je večja možnost, da to ne bo idilično. Namreč, nismo sodelovali pri gradnji in niso bile upoštevanje naše želje. Ker stanovanja so različna, visoka, nizka, velika, majhna, s pregrado ali brez, opremljena ali ne. In so bile upoštevane želje našega predhodnika. Če pa imamo to srečo, da smo naleteli na nekoga, ki je prehodno tu živel in je imel podobne želje kot mi, potem si lahko naredimo idilično stnovanje.

Idilična stanovanja so vse prej kot realnost. Vsaj danes. Namreč, vsak od nas zagotovo ima sliko v svoji glavi idiličnega stanovanja in vemo, da je za to potreben tudi določen finančni vložek in v kolikor naši žepi niso dovolj premožni, da ga pokrijejo, se moramo sprijazniti s tem kar se nam ponuja in nam je omogočeno, če upoštevamo svoje finančno stanje. Stremimo in težimo sicer lahko k temu, vse odkler pa ne bomo dovolj zaslužili za idilično stanovanje o njem sanjamo. Kar seveda ni nič narobe.

Mogoče pa smo nekdo, ki ima priložnost do uresničitve svojih sanj in se odloča za nakup novogradnje. V tem primeru so lahko vsa stanovanja tudi idilična, saj se še pred nakupom posvetujemo, pozanimamo, predlagamo in ustvarjamo sliko svojega. Nekako sodelujemo in je lahko to točno po naših željah.

Vsi smo nagnjeni k doseganju udobja in ugodja, četudi so nekateri minimalisti, še ne pomeni, da nimajo želja, saj so prav to njihove želje in vsak od nas želi uresničiti svoje sanje, vsaj kar se tiče stanovanj, ker vemo kako odlično bi se počutili v idiličnem stanovanu, kako močno in pozitivno bi to vplivalo na naše počutje.
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!