Dražbe na Hrvaškem

21.12.2017
Vas zanima, kaj se dogaja pri sosedih Hrvatih in ste vedno bolj prepričani, da želite kakšen kos zemlje na njihovem področju?
Vas zanima, kaj se dogaja pri sosedih Hrvatih in ste vedno bolj prepričani, da želite kakšen kos zemlje na njihovem področju? Da bi lahko kadarkoli zavili tja, se spočili, si oddahnili, privoščili počitnice ali pa vas zanima tamkajšnja prodaja nepremičnin in drugih predmetov iz kateregakoli drugega razloga ? Pa ne veste, kje in na kakšen način iskati? Iz tega razloga vam sedaj nudimo dostop tudi do Hrvaških dražb.

Tako imate odslej možnost spremljati dogajanje in dražbe s področja Hrvaške. In tudi v tem primeru se trudimo našim obiskovalcem v večji meri olajšati iskanje ter vam je zato na voljo opcija, da si sami izberete kriterije, ki vas zanimajo? Torej, nove ali starejše dražbe, točno določena regija ali mesto, ipd. Zelo pregledno in nazorno do dražb, ki bi vas utegnile zanimati in so aktualne na Hrvaškem. Morebiti je med njimi tudi takšna, ki »zahteva« vašo prisotnost, saj se draži nepremičnina ali predmet, katerega že dolgo iščete.
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!