Brezplačno dnevno e-obveščanje

23.11.2017
Stran nepremičnine365.com vam zagotavlja vpogled v kar nekaj edinstvenih ponudb dražb in nepremičnin tako v Sloveniji kot tudi v tujini.
Ažurnost je izjemnega pomena in zato se trudimo, da vam omogočimo enostaven in pregleden način obveščanja, zato, da vam ne bo potrebno posebej iskati in imate vse na enem mestu. Gre za zelo enostavno rešitev in kar je zelo pomembno, je popolnoma brezplačna. Vse kar morate storiti je, da vnesete svoj elektronski naslov in boste vsakodnevno obveščeni, ne samo od aktualnih in najbolj zanimivih dražbah v tujini in v Sloveniji, pač pa tudi o nepremičninah, ki bi vas utegnile zanimati.

Če pa vaše iskanje želite omejiti na točno določene kriterije oziroma vas zanimajo točno določene stvari (npr. zgolj eno področje, dražbe, ipd.), pa lahko prav tako enostavno označite zgolj tisto, kar vas zanima in boste tako vsakodnevno obveščeni le o tem, kar ste si sami izbrali. Ko ste enkrat izbrali vse, kar vas zanima, je potrebno še samo potrditi. Gre za enostaven korak, ko na vaš elektronski naslov prejmete email, v katerem samo z enim klikom potrdite in ste že prijavljeni na obveščanje.

Zelo enostaven način, ki vas ne stane nič in vam hkrati omogoča edinstveno rešitev, da ste seznanjeni z vsem, kar lahko dolgoročno pozitivno vpliva na vašo prihodnost. Zato, da ste med prvimi, ki bodo seznanjeni z vsemi novostmi na področju nepremičnin in tudi z aktualnimi dražbami.
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!