PRODAMO: STANOVANJE, 3-SOBNO, ŠMARJE PRI JELŠAH, SAVINJSKA, SLOVENIJA

Cena: 179.920,00 €
Ustvarjeno: 23.11.2022 ob 01:40
PRODAMO: STANOVANJE, 3-SOBNO, ŠMARJE PRI JELŠAH, SAVINJSKA, SLOVENIJA
Vrsta ponudbe:
Vrsta:
Regija:
Tip nepremičnine:
3-sobno
Površina:
81,00 m2
Energetska izkaznica:
EI v izdelavi
Novogradnja:
NE
Lokacija:
Spletna stran:
Kontakt:
Center nepremičnin, Geoprojekt d.o.o.
Šlandrov trg 11, 3310 Žalec

Dejan Lavbič
Tel.: 041 370 433

Naprodaj je trosobno stanovanje površine 81 m2, ki se nahaja v pritličju.


Stanovanje odlikuje kvalitetno vgrajeno stavbno pohištvo, talne obloge in notranja vrata. Funkcionalna zasnova stanovanja po nudi dovolj prostora za celotno družino.


Oprema objekta bo skladna s trenutnimi energetskimi standardi, ki zagotavljajo nizke stroške vzdrževanja objekta. To pomeni, da bo ogrevanje in sanitarno vodo primarno zagotavljala toplotna črpalka, podporni sistem v primeru povečanih potreb bo zagotovljen s podporno plinsko pečjo, pri čemer bo obračun porabe vode/energije po dejanski porabi stanovalcev. Za ustrezno prezračevanje prostorov bo poskrbela rekuperacija. Za hlajenje bo izvedena predpirprava za namestitev klimatske naprave. Okna bodo zastirana z zunanjimi žaluzijami. Internetni dostop bo zagotovljen preko optične povezave.   


Blok je opremljen z dvigalom. Nahaja se v samem centru mesta Šmarje pri Jelšah, kjer se nahaja vsa potrebna  infrastruktura - šola, vrtec, pošta, banka, zdravstveni dom.


Poleg stanovanja je potrebno dokupiti tudi lastniško pokrito parkirno mesto v vrednosti 8.000 EUR v garažnem objektu, ki bo zgrajen ob objektu.


V kolikor bi zaradi gibalne oviranosti oz. vašega zdravstvenega stanja potrebovali osebno asistenco, vam lahko v sodelovanju z bližnjim domom upokojencev ponudimo dodatno oskrbo, kot jo zagotavljajo varovana stanovanja, ki se nahajajo v bližini novogradnje.


Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo prodati vašo nepremičnino.


Za dodatne informacije in oglede pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič.


Dodatne karakteristike

V Šmarju pri Jelšah poteka gradnja novega stanovanjskega kompleksa z modernimi stanovanji in funkcionalnimi tlorisi na privlačni lokaciji lokacija v samem centru mesta Šmarje pri Jelšah, prodamo.

Akcije
Oddaj oglas
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne nepremičnine
Stanovanje - ARCLIN, CELJE
124,00 m2
105.000,00 €
Prodaja - Stanovanja
Stanovanje - POLZELA, CENTER
86,00 m2
206.000,00 €
Prodaja - Stanovanja
Stanovanje - POZELA, CENTER
86,00 m2
222.219,00 €
Prodaja - Stanovanja
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!