PRODAMO: POSEST, ZAZIDLJIVA, POLZELA, SAVINJSKA, SLOVENIJA

Cena: 69.095,00 €
Ustvarjeno: 10.02.2018 ob 13:42
PRODAMO: POSEST, ZAZIDLJIVA, POLZELA, SAVINJSKA, SLOVENIJA
Vrsta ponudbe:
Vrsta:
Regija:
Tip nepremičnine:
Zazidljiva
Površina:
1.063,00 m2
Energetska izkaznica:
EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Novogradnja:
NE
Lokacija:
Ločica ob Savinji 60b, 3313 Polzela
Spletna stran:
Kontakt:
Center nepremičnin, Geoprojekt d.o.o.
Šlandrov trg 11, 3310 Žalec

Dejan Lavbič
Tel.: 041 370 433

Na parcelah bo mogoče umestiti enostanovanjske, dvostanovanjske hiše ali dvojčke, načeloma z dvokapnicami. Dopustno je tudi umeščanje vseh potrebnih pomožnih objektov, ki jih boste potrebovali za kvalitetno bivanje. Velikosti parcel lahko prilagodimo vašim željam, tako da lahko pridobite parcelo, ki bo popolnoma ustrezala vašemu načinu življenja in vašemu finančnemu stanju. Komunalno opremo (vodovod, kanalizacija, asfaltna cesta) bo izvedla občina po vložitvi prvega zahtevka za pridobitev gradbenega dovoljenja, prodajalec pa bo skupaj z vami sofinanciral izgradnjo električnega in telekomunikacijskega omrežja za neprodane parcele, tako da bodo parcele v celoti komunalno opremljene z vašim minimalnim finančnim vložkom. Če je tudi vaša želja živeti v manjšem zaselku, na prostorni parceli ob kateri poteka še potok, ne odlašajte in pokličite za brezplačen ogled. Parcele se nahajajo v oddaljenosti 15 minut hoje od centra Šempetra v Savinjski dolini in 2min vožnje izven prijetnega mesta Polzela, ki vam s šolo, vrtcem, trgovinami, pošto, banko in zdravstvenim domom nudita vse potrebne storitve za današnji način življenja. V bližnji okolici se nahaja tudi reka Savinja, ribnika v Vrbju in Preserjah in okoliški hribi, ki vam nudijo prijetne trenutke sprostitve od napornega vsakdana. Vašo mobilnost povečuje AC priključek Polzela, ki leži v oddaljenosti 1 kilometer, ter bližina avtobusnega in železniškega postajališča. ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite za brezplačen ogled. Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa parcele in pridobivanju projektne dokumentacije za novogradnjo ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV.


Dodatne karakteristike

Za vas pripravljamo novo naselje enostanovanjskih hiš, v mirnem delu Ločice ob Savinji. Parcele bodo locirane ob reguliranem vodotoku, ki nikoli ne poplavlja, vam bo zagotavlja prijetno klimo in vzdušje na vaši novi terasi.

Akcije
Oddaj oglas
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne nepremičnine
Posest - DRAMLJE, MARIJA DOBJE
3.751,00 m2
20.630,00 €
Prodaja - Posesti
PRODAMO: POSEST, ZAZIDLJIVA, ARCLIN, VOJNIK, SAVINJSKA, SLOVENIJA
4.000,00 m2
45,00 €/m2
Prodaja - Posesti
Posest - VOJNIK, BOVŠE
631,00 m2
16.500,00 €
Prodaja - Posesti
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!