PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, LOČICA OB SAVINJI, POLZELA, SAVINJSKA, SLOVENIJA

Cena: 119.000,00 €
Ustvarjeno: 06.09.2019 ob 01:40
PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, LOČICA OB SAVINJI, POLZELA, SAVINJSKA, SLOVENIJA
Vrsta ponudbe:
Vrsta:
Regija:
Tip nepremičnine:
Samostojna
Površina:
131,00 m2
Parcela:
470,00 m2
Energetska izkaznica:
EI v izdelavi
Novogradnja:
NE
Lokacija:
Spletna stran:
Kontakt:
Center nepremičnin, Geoprojekt d.o.o.
Šlandrov trg 11, 3310 Žalec

Bojan Bašić
Tel.: 030 315 830

Na prodaj še zadnja enota dvojčka na zelo iskani lokaciji. Nahaja se v delu novo rastočega in urejenega naselja brez motečih dejavnikov. Na novo je zgrajena celotna infrastruktura (elektro, vodovodno, kanalizacijsko in TK omrežje ter nova cesta). Pravno stanje prav tako urejeno.

Gre za zelo kvalitetno gradnjo. Grajena je na pasovnih temeljih, ki so ustrezno izolirani. Za gradnjo je uporabljena opeka Wienerberger Porotherm 29cm, nameščena izolacija debeline 18cm in opečna strešna kritina Creaton. Ustrezno so rešeni detajli, kot je termoizolacija celotne špalete ob oknih in vratih ter izvedba izolacije pragov (spodnji del pri terasnih, balkonskih in vhodnih vratih). Da je fasada popolnoma vodoodporna na najbolj kritičnem delu kot je podzidek fasade - cokl, je nanešen tudi kulirplast. Nameščena so PVC okna s 7 komornim profilom in trojnim tesnilom. Slednja ustrezajo standardu za nizko energijske hiše. Pripravljene so tudi podometne škatle za montažo zunanjih senčil. Vsa dela so že zaključena.

Izvedeni so vsi priključki in speljani v hišo zato ni predvidenih kakšnih dodatnih izkopov itd.

V pritličju vam je na voljo velik dnevno bivalni prostor z odprtim stopniščem ter dvema izhodoma na teraso, večnamenska soba (lahko tudi spalnica), kopalnica z WC-jem in kotlovnica. V zgornjem nadstropju sta predvideni dve svetli otroški sobi, spalnica in kopalnica. Seveda si lahko prostore razporedite tudi po svoje - za tlorise pokličite in vam jih posredujemo.

Zunaj vam je na razpolago lepa površina za ureditev terase, trate in dovolj parkirišč tudi za obiske.

Lega zagotavlja odlično izhodišče za aktivnosti v naravi, sprehode, tek, kolesarjenje, smučanje, v bližini se nahajajo igrišča za tenis, košarko, odbojko na mivki, otroška igrala itd. Prav tako se v bližini nahaja urejeno mestece Polzela, kjer najdete vse pomembne storitve (vrtec, šola, pošta, banka, trgovine, lekarna, zdravstveni dom itd.). Urejen je avtobusni prevoz otrok v šolo saj je pri dovozni cesti urejeno avtobusno postajališče - cca 100m stran. Dostop do avtoceste je oddaljen cca 500m od tam traja vožnja do LJ cca 40min, do Celja cca 10min in do Maribora cca 30min. 

Za dodatna vprašanja in informacije pokličite 030/315-830 - Bojan.


Dodatne karakteristike

SAMO ŠE ENA ENOTA. V novem naselju na sončni legi.

Akcije
Oddaj oglas
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne nepremičnine
Hiša, samostojna - 3327 Šmartno ob Paki
172,00 m2
147.000,00 €
Prodaja - Hiše
Hiša - ŠENTJUR, CENTER
270,00 m2
147.000,00 €
Prodaja - Hiše
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!