Pocitniski objekt, vikend - 2241 SPODNJI DUPLEK

Cena: 19.800,00 €
Ustvarjeno: 08.08.2019 ob 01:00
Pocitniski objekt, vikend  - 2241 SPODNJI DUPLEK
Vrsta ponudbe:
Regija:
Tip nepremičnine:
vikend
Površina:
24,00 m2
Parcela:
858,00 m2
Energetska izkaznica:
Ni potrebno (premičnina, pravica)
Novogradnja:
NE
Leto izdelave:
1980
Leto obnove:
2009
Lokacija:
2241 SPODNJI DUPLEK
Seznam opreme:
- shramba v kleti
Spletna stran:
Kontakt:
INSA d.o.o.
Pobreška cesta 18, 2000 Maribor

Jure
Zupan
E-mail:
Tel.: 040/79 10 79

Zidan vikend na izredno mirni lokaciji med gozdovi v kraju Kamenščak - Zgornji Duplek z zemljiščem velikim 858m2 - EKSKLUZIVNO prodamo!

Vikend se nahaja na mirni lokaciji v kraju Kamenščak, le 5 km iz obrobja mesta Maribor. Dostop je urejen delno po lokalni asfaltirani cesti, delno pa je pot speljana skozi gozd po makadamski poti (cca. 350m). Zadnjih 30 metrov je potrebno iti peš. Parkiranje je omogočeno pod vikendom.

Objekt stoji na vrhu parcele, ki je velika 858m2 in je večino pod naklonom, razen pri objektu. Na zemljišču, ki je ograjeno, je nekaj sadnega drevja in grmičevja, ostalo je trava. V neposredni bližini objekta se nahaja vodnjak.

Vikend je grajen leta 1980 in ima cca. 24m2 tlorisne površine. Obsega K+P. Gradnja je klasične zasnove, betonska klet in opečni zidak. Streha je dvokapnica krita z pločevinasto kritino Hosekra - rjave barve. Kritina je bila zamenjana v l. 2009. Omet je klasične izvedbe.

Klet obsega prostor za shranjevanje orodja.

Pritličje obsega manjšo kuhinjo z jedilnico, sanitarije in sobo (sedaj kot spalnica). Iz kuhinjskega prostora je dostop na balkon (4x1m) s pogledom na Dravsko dolino z Bočem in Donačko Goro.

Podstrešje je prazno, vendar je primerno za shranjevanje ostalih stvari.

Stavbno pohištvo je leseno. Okna imajo polkna. Urejen je priključek za elektriko. Fekalije so speljane v greznico. Tlak v prostorih je vinil. Ogrevanje je urejeno s pečjo na drva ali na plinsko peč.

Objekt nima vodovodnega priključka, kopalnice, hišne številke in tako ni primeren kot bivalni vikend.

Vikend je vpisan v Zemljiško knjigo in prost vseh bremen ter takoj vseljiv. Za gradnjo je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje.

NAMIG POSREDNIKA: Ali iščete sprostitev po napornem delu, počitek ali druženje s prijatelji? Si želite nekaj časa preživeti v naravi, v objemu gozdov? Ta vikend vam vse to nudi.


Akcije
Oddaj oglas
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!