Ljubljana, Podutik

Cena: 2.000,00 €
Ustvarjeno: 03.12.2019 ob 02:00
Ljubljana, Podutik
Vrsta ponudbe:
Vrsta:
Tip nepremičnine:
2-sobno
Površina:
100,00 m2
Energetska izkaznica:
EI v izdelavi
Novogradnja:
NE
Leto izdelave:
1996
Lokacija:
Podutik
Spletna stran:
Kontakt:
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na brdo 69, 1000 Ljubljana

Maša Pečar
E-mail:

V Podutiku na odlični lokaciji, posredujemo pri oddaji velikega 2-sobnega stanovanja (100m2) v individualni hiši z velikim prekrasnim vrtom, bazenom, ribnikom in dvema terasama.

Stanovanje se nahaja v samostojni hiši zgrajeni l. 1995, stanovanje je popolnoma opremljeno in prijetno. 

Lega stanovanja je v 1 .nadstropju/pritličju, saj ima hiša klet in je dostop do stanovanja po stopnicah, slednji pa je v nivoju vrta.

Stanovanje obsega; veliko dnevno sobo (s kavčem, mizico in funkcionalnim kaminom), ki je povezana z jedilnico (mizo, klop in stoli), ima izhod na prostorno teraso in na vrt (ribnik, bazen, vrtna miza in stoli pod nadstreškom) ter popolnoma opremljeno kuhinjo z otokom, nadaljuje se v hodnik z omarami in prehodno sobo, ki služi kot neke vrste utility v spalnico in prenovljeno kopalnico (tuš, WC, omara). 

Hiša se ogreva sicer na kurilno olje, kamin ter električni radiatorji, stroški se gibljejo skozi celo leto cca 350,00 Eur/mesec in vključujejo vzdrževanje bazena, ki je funkcionalen poleti in ga uporablja samo najemnik tega stanovanja (zraven je tudi internet, odvoz smeti, elektrika, mrzla in topla voda ...).

Stanovanje v hiši je primerno za poslovneže/par, ki bi se radi umaknili iz mestnega vrveža in bili bližje naravi/miru ter uživali v velikem udobnem stanovanju z velikim vrtom ter bazenom. 

V neposredni okolici so tudi trgovina, hiter dostop do obvoznice, avtoceste, do centra mesta 9,3 km, koseški bajer, bližnji hrib Toško čelo, ...

Stanovanje  je na voljo s 1.12.2019

Lepo vabljeni k najemu.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 2.000 EUR plus 22 % DDV.


Dodatno: Vrt, Terasa, Pokrito parkirišče, Parkirišče
Priključki: Elektrika, Voda, Kanalizacija
Ogrevanje: Olje, Elektrika
Luksuz: Klima, Savna, Fitnes, Bazen
Primerno za: Samske zaposlene, Poslovneže
Akcije
Oddaj oglas
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne nepremičnine
Ljubljana, Center
9.383,00 m2
Prodaja - Stanovanja
Ljubljana, Center
4.706,00 m2
Prodaja - Stanovanja
Ljubljana, Center
153,00 m2
2.250,00 €
Prodaja - Stanovanja
Ljubljana, Center
4.706,00 m2
Prodaja - Stanovanja
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!