Ljubljana okolica, Šmarje - Sap

Cena: /
Ustvarjeno: 10.06.2021 ob 02:02
Ljubljana okolica, Šmarje - Sap
Vrsta ponudbe:
Tip nepremičnine:
Prostor za storitve
Površina:
205,00 m2
Energetska izkaznica:
EI v izdelavi
Novogradnja:
DA
Leto izdelave:
2020
Lokacija:
Šmarje - Sap
Spletna stran:
Kontakt:
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na brdo 69, 1000 Ljubljana

Predrag Todić
E-mail:

Poslovni prostor 3 (O2)

Posredujemo pri prodaji poslovnega prostora, ki se nahaja v pritličju stavbe. Poslovni prostor v pritličju meri 109,40m2 in 95,60m2 v kleti. Skupna izmera znaša 205m2.

 

Za vse, ki si želite bivanja v neposredni bližnini narave, a vam je hkrati pomembna dobra povezava s prestolnico in ostalo Slovenijo, bo na voljo nakup stanovanja v novem projektu SOSESKA SERENO.

 IZJEMNA LOKACIJA

Poslovno-stanovanjska objekta se bosta nahajala v samem središču naselja Šmarje-Sap, ki ponuja izjemno lokacijo in dobro povezljivost. V pičli minuti se znajdete na avtocestnem priključku in le okoli deset minut vožnje vas loči do vseh poslovnih, trgovskih in kulturnih aktivnosti, ki jih ponuja Ljubljana.

V naselju samem je poskrbljeno za vse vsakodnevne potrebe – šola, trgovina, pošta, avtobusna in železniška postaja so praktično na dosegu roke. Le korak stran pa vas že čakajo zelena okolica in gozdne poti.

 

SODOBNA ZASNOVA

Projekt SOSESKA-SERENO bo obsegal dva poslovno-stanovanjska objekta, med katerima bo popestritev ponudil osrednji trg, ki bo omogočal razgibane dnevne aktivnosti in manjše lokalne prireditve, in preko katerega se bo ustvarjala navezava na park in otroško igrišče v zaledju.

V obeh objektih je zasnovano pritličje s poslovno dejavnostjo, ki bo še obogatila ponudbo javnih programov v naselju in tako ustvarjala svoj utrip. Predviden program obsega prijetno kavarno, lekarno, cvetličarno ali podobno. K stanovanjskih enotam bodo vključena parkirna mesta za avtomobile, kolesarnica in kletni prostori s shrambo.

Gabarit javnega pritličja bo pomaknjen navznoter, kar bo nudilo jasno in praktično dostopnost v objekte. Prav tako bo navznoter pomaknjena mansardna etaža z obsežnimi terasnimi prostori, tako da bo izkoristek ravne strehe kar največji. Z materiali in barvami se bosta objekta poskušala približati obstoječi lokalni arhitekturi in krajinski podobi mesta. Fasada je zasnovana je v svetlejših odtenkih, s čimer se bo vizualno ločila od temnejšega pritličja in mansarde.

Vsak od objektov bo poleg dveh poslovnih prostorov vseboval po 10 stanovanj, kar skupaj pomeni 20 stanovanj, od 1,5-sobnega do 4,5-sobnega. V zgornjih etažah bo možen nakup dupleks stanovanj z dnevnimi prostori v najvišji, terasni etaži, kar bo nudilo izvrsten ambient in prijetno preživljanje sončnih dni.

 

NOV DOM ZA VSE

SOSESKA SERENO bo vsem novim stanovalcem zagotovila vsakodnevno bivanje v dotiku narave, možnost gibanja na svežem zraku, vse potrebne javne programe ter aktivnosti na dosegu roke in izjemno povezavo do prestolnice.

Širok nabor različnih tipov in velikosti stanovanj bo nudil idealno izbiro za prav vsakogar, javni program s trgom in igriščem pa bo prinašal v sosesko nov utrip. 

Vabljeni na ogled.

Obveščamo vas o projektu SOSESKA SERENO, katerega zaključek gradnje je predviden konec leta 2021. Vsi objavljeni podatki o projektu so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev. 

Če želite biti med prvimi in si rezervirati svoje stanovanje nas kontaktirajte.

Z veseljem Vam bomo podali dodatne informacije glede projekta.


Klet/Shramba: 95.6 m2
Priključki: Elektrika, Voda, Kanalizacija
Akcije
Oddaj oglas
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne nepremičnine
Ljubljana, Bežigrad
12,00 m2
10,00 €
Prodaja - Poslovni prostori
Ljubljana, Bežigrad
60,00 m2
600,00 €
Prodaja - Poslovni prostori
Ljubljana, Galjevica
200,00 m2
11,00 €
Prodaja - Poslovni prostori
Ljubljana okolica, Trzin
1.150,00 m2
1.279.000,00 €
Prodaja - Poslovni prostori
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!