Hiša, samostojna - 2000 Maribor

Cena: 600.000,00 €
Ustvarjeno: 11.10.2018 ob 01:06
Hiša, samostojna - 2000 Maribor
Vrsta ponudbe:
Vrsta:
Regija:
Tip nepremičnine:
samostojna
Površina:
722,00 m2
Parcela:
881,00 m2
Energetska izkaznica:
D (60 - 105 kWh/m2a)
Novogradnja:
NE
Leto izdelave:
1999
Vseh nadstropij:
3
Lokacija:
2000 Maribor
Seznam opreme:
- atrij
- balkon
- terasa
- shramba v kleti
- parkirno mesto
- telefon
- centralna kurjava
- kabelska tv
- zemljiska knjiga
Prikaži vse
Spletna stran:
Kontakt:
CENTURY 21 MARIBOR CITY, C-Nep Agencija d.o.o
Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

Mojca Pučnik Lešnik
E-mail:
Tel.: 051 396 227

MARIBOR, RAZVANJE; Prodamo izjemno, luksuzno, dvostanovanjsko in poslovno NEO VILO, grajeno l. 1999. Stavba v celoti meri 722 m2 uporabnih površin na 881 m2 urejene parcele.

Prostorna, moderna hiša je urejena kot dvostanovanjski ter poslovni objekt s posebnimi vhodi. Opremljena je po najvišjih tehnoloških standardih, hkrati pa prijetna in daje občutek domačnosti. Vsako stanovanje ima svojo garažo za 2 avtomobila. Celoten objekt obsega 722 m2 površine v treh etažah.

V prvi etaži, ki z ulične strani predstavlja pritličje, z vrtne strani pa klet, so vhodna avla ,poslovni prostori - pisarne, kotlovnica s shrambo,pralnico in garderobnim prostorom ter rekreacijski prostor s savno, sanitarijami, ter prostor z možnostjo postavitve notranjega bazena oz. telovadnice.

Druga etaža zajema 297 m2 stanovanjske površine, z vrta pa predstavlja pritličje hiše, se nahaja veliko razkošno stanovanje, ki je preko prostorne, sončne terase povezano z vrtom. Stanovanje meri 172 m2, terasa in balkoni pa še 64 m2 površine. V tem stanovanjskem delu so naslednji bivalni prostori: stopniščni del z vhodom, predprostor, garderobna soba, kuhinja ,velika, svetla dnevna soba z jedilnico in zaprto teraso - zimski vrt iz katerega vodijo stopničke na zelo lepo urejeno in vzdrževano zelenico. S hodnika prehajamo v spalni del, dve sobi za otroke ali goste, velika kopalnica z WC, manjša kopalnica s tušem in WC, ter spalnica z balkonom.

Tretja etaža stanovanja 147 m2 neto površine ima ločen vhod s cestne strani in lasten izhod na vrt z zahodne strani. Po stopnišču pridemo v stanovanje, kjer se nahajajo naslednji prostori : predprostor oz. vhod v stanovanje, velika jedilnica, ki je povezana s svetlo in prostorno dnevno sobo, kuhinja, spalnica. velika kopalnica z masažno kadjo ter WC in mala kopalnica s tušem in WC. Vsi prostori imajo izhod na vzhodno teraso, ki je s kovinskimi stopnicami povezana s spodnjo teraso ter predstavlja izhod na vrt ter dve otroški sobi s pogledom na zahod in prekrasen vrt.

Vsi vgrajeni materiali so vrhunske kvalitete, pohištvo je narejeno po meri. Po tleh je položen izredno redek parket iz južno ameriške rdeče češnje. Celotna stavba ima vgrajen sistem inteligentne hiše. Urejeno je daljinsko elektronsko vodenje in upravljanje za razsvetljavo, regulacijo zunanjih žaluzij, nastavitev temperature v sobah, centralni sesalni sistem, namakalni sistem, nadzor in varovanje notranjosti in okolice hiše, ogrevanje žlebov. Na podlagi vlažnosti in temperature zraka sistem avtomatsko regulira delovanje in s tem omogoča manjšo porabo energije. Hiša ima kakovostno toplotno izolacijo in aluminijaste zunanje žaluzije.

Tudi notranje stavbno pohištvo in druga notranja oprema je usklajena in izdelana iz enake vrste lesa kombinirano z korenino oreha . Po tleh je v kletnih prostorih, na stopnišču ter na hodnikih položen granit - kamen. V obeh stanovanji se v dnevni sobi nahaja kamin obdan s kamnom in je v prvi etaži stanovanja izveden še kot lončena peč v predprostoru. Povsod, kjer je po tleh položena keramika ali kamen , je urejeno talno ogrevanje.

Ogrevanje je urejeno za vsako etažo posebej s toplotno črpalko. Nameščeni so števci porabe za posamezne etaže.

V obeh stanovanjih je urejen centralni sesalni sistem (proizvajalec CYCLOVAC).

Prostori so klimatizirani z vrhunskimi klimatskimi napravami PANASONIC.

Hišo je možno z manjšim posegom preurediti v enostanovanjsko s poslovnimi prostori ali brez njih.

Primerna je tudi za osebe s posebnimi potrebami, z minimalnimi posegi pa je možno urediti privatno kliniko, medicinsko ordinacijo, prostore za rehabilitacijsko medicino ali kakšno drugo mirno dejavnost.

Pretežno ravno zemljišče je v celoti ograjeno in povezano z bivalnimi prostori preko terase in zimskega vrta. Urejen je namakali sistem, poleti pa daje prijetno senco paviljon s katerega lahko občudujemo zelenico, ribnika, nasade cvetja in grmovnic. Hiša se nahaja na koncu mirne ulice.

Možno je dokupiti zemljišče velikosti 868 m2 z lastnim dostopom preko širokega zasebnega mostu za ceno 200.000,-€.

Akcije
Oddaj oglas
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne nepremičnine
Hiša, samostojna - 2104 Maribor - Pobrežje
186,90 m2
163.000,00 €
Prodaja - Hiše
Hiša, samostojna - 2205 STARŠE
172,00 m2
119.500,00 €
Prodaja - Hiše
Hiša, samostojna - 2101 Maribor - Center
449,00 m2
870.000,00 €
Prodaja - Hiše
Hiša, ostalo - 2107 Maribor - Tabor
675,00 m2
1.390.000,00 €
Prodaja - Hiše
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!