Oprema, naprave in drobni inventar hotela

Cena: 41.254,44 €
20.06.2019
Ura:    
Odkleni informacijo
Vrsta dražbe:
Javna dražba
Vrsta:
Višina varščine:
4.125,44 €
Vplačilo varščine:
Najkasneje en delovni dan pred javno dražbo
Lokacija dražbe:
Odkleni informacijo
Kontakt:
Odkleni informacijo
Datoteke:
info  
Odkleni
Premoženje ki se prodaja, je premično premoženje, ki predstavlja osnovna sredstva (oprema, naprave in drobni inventar) stečajnega dolžnika. Stečajni dolžnik je predmetno premoženje uporabljal pri opravljanju hotelske in gostinske dejavnosti v hotelu kjer se zadevno premoženje nahaja. Stečajni dolžnik je imel prostore (nepremičnino)  v podnajemu, premično premoženje potrebno za opravljanje dejavnosti pa je v lasti stečajnega dolžnika. Predmetna osnovna sredstva so od začetka stečajnega postopka v uporabi s strani izvajalcadejavnosti, v popisu je navedeno stanje ob začetku stečajnega postopka. V pretežnem delu osnovnih sredstev gre za naprave, opremo in pohištvo  (hotel in restavracija), ki je naročeno in dobavljeno po meni za konkretni objekt oz. prostor.
* Morebitne davke in dodatne stroške pri nakupu na dražbi plača kupec. Vse podatke je potrebno dodatno preveriti pri prodajalcu.
Ostale informacije
Kupite paket
Izpostavite dražbo
Povpraševanje
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne dražbe
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!