Apartma - Belokriška cesta 6, Portorož

Cena: 183.000,00 €
09.10.2019
Ura:    
Odkleni informacijo
Apartma - Belokriška cesta 6, Portorož
Vrsta dražbe:
Javna dražba
Regija:
Energetska izkaznica:
Ni potrebno (premičnina, pravica)
Višina varščine:
18.300,00 €
Vplačilo varščine:
En delovni dan pred javno dražbo
Lokacija dražbe:
Odkleni informacijo
Kontakt:
Odkleni informacijo
Datoteke:
info  
Odkleni
Nepremičnine se prodajajo skupaj (apartma s shrambo, parkirnim mestom v podzemni garaži in z opremo v apartmaju).

V naravi gre za dvosobni apartma v izmeri 59,59 m2 in z balkonom (teraso) v izmeri 20,69 m2. Apartma se nahaja v mansardi. Apartmaju pripada še shramba v izmeri 3,92 m2 in parkirno mesto v podzemni garaži v izmeri 12,20 m2. Apartma ima pogled na morje. Apartma je bil nekaj let oddan v najem. Sedaj je prazen (ni v najemu).

Apartma se nahaja v objektu (vila blok), etažnosti 2K+P+1+M, ki je bil zgrajen leta 2008. V objektu je 21 luksuznih apartmajev ter štirje poslovno prostori. Vsi apartmaji imajo prostorne terase in balkone. Objekt je dostopen z vseh strani, komunikacija med garažo in nadstropji je zagotovljena z dvigali, dostop do apartmajev je po zunanjih hodnikih. Objekt je zgrajen z uporabo klasičnih in sodobnih materialov kot so aluminij, steklo in eksotični les. Spalni del apartmajev
je usmerjen na sever, bivalni prostori in terase po so usmerjene na jug proti zalivu. Z individualnimi toplotnimi črpalkami se ogrevanje in hlajenje v apartmajih popolnoma prilagaja uporabnikovim zahtevam. Tudi na terasah je poskrbljeno za prijetno senco, saj so delno pokrite, hkrati pa omogočajo podaljšanje bivalnega prostora. Vsak vhod v apartma je zavarovan s kakovostnimi protivlomnimi vrati. V dvoetažni kletni garaži je vsakemu apartmaju dodeljeno podzemno parkirno mesto, če gre za manjši apartma in dve parkirni mesti za večjega. Pripada mu tudi shramba v kletnih prostorih.
* Morebitne davke in dodatne stroške pri nakupu na dražbi plača kupec. Vse podatke je potrebno dodatno preveriti pri prodajalcu.
Ostale informacije
Kupite paket
Izpostavite dražbo
Povpraševanje
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne dražbe
Kmalu poteče
Klet shramba a - Belokriška cesta 6, Portorož
2.400,00 €
17.09.2019
Kmalu poteče
Klet shramba b - Belokriška cesta 6, Portorož
3.025,00 €
17.09.2019
Arhiv novic >
Novice
23.11.2017
Koliko spletnih strani morate obiskati, da bi našli vse informacije, katere iščete v zvezi z nepremičninami in dražbami? Zamudno, kajne?
23.11.2017
Vsak od nas se zaveda dejstva, kako pomembno je imeti lastno streho nad glavo. Zavedamo pa se tudi, da to ni vedno tako enostavno in, da so cene nepremičnin dokaj visoke, zaradi česar iščemo alternative in ugodnejše rešitve. Vsekakor je dandanes ena od najboljših možnosti nakup nepremičnine na dražbi.
23.11.2017
Predstavljamo vam nekaj ključnih informacij in opišemo običajni potek javne dražbe.
14.09.2017
Na strani nepremičnine365.com ažurno spremljamo vse aktualne ali preklicane dražbe. 
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!